“Skype” sërish me ndryshime, heq këtë aplikacion

SHPËRNDAJE

“Skype” do të pësojë sërish ndryshime. “Microsoft” ka vendosur që t’i heqë “highlights”-in që është si i Snapchat-it.

Skype

Peter Skillman i cili është drejtori i dizajnit të “Skype”, ka deklaruar se telefonatat ishin bërë të vështira për tu kryer dhe “highlight” nuk u prit mirë nga shumica e përdoruesve.

 

Lajmin e plotë e lexoni në linkun: http://www.panorama.com.al/panoramaplus/skype-serish-me-ndryshime-heq-kete-aplikacion/

Te lidhura

 

S'KA KOMENTE

Comments are closed.