Union Bank   Harry Fultz  
Birra Korca
Panorama Sport

Sociale

Sociale

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, inspektoi paraditen e sotme rikonstruksionin e çerdhes nr. 30 në Laprakë, ku deklaroi se në të 31...

Vetëm në 24 orë janë vendosur 100 gjoba në kryeqytet ndaj atyre që kanë guxuar duke shkelur rregullat e vendosura. Ndotja e ambientit, dëmtimi...

Të rinjtë që do t’i besojnë studimet Universitetit “Luarasi”, do të kenë mundësi që një pjesë të kursit ta kryejnë në universitetet europiane, duke...

Kur pritet shpallja e fituesve të raundit të parë për në universitet, Ministria e Arsimit ka dhënë detaje mbi provimet e vjeshtës, që janë...

 Bashkia e Tiranës ka paralajmëruar sërish me gjoba personat apo bizneset që ndotin hapësirat publike.Pas inspektimit të punës për lirimin e hapësirave publike në...

Pas testimit të infermierëve në kryeqytet, është radha e infermierëve në rrethe që t’i nënshtrohen vlerësimit të njohurive. Ministria e Shëndetësisë, jo më larg se...

Deputetja e Bundestagut gjerman, Marieluise Beck ka vizituar vetë Kukësin ditën e sotme për çështjen e azilit.Kukësi është qarku me numrin më të lartë...

Tirana më në fund do t’i ketë katër WC publike. Pallati i Kongreseve, Pedonalja, Piramida dhe Parku Rinia do të kenë nga sot WC...

Qeveria shqiptare ka vënë në dispozicion fondin prej 2.2 milionë Eurosh për të mbështetur me tekste shkollore falas shumë kategori familjesh shqiptare.Këtë e ka...

Janë bërë sot publike nga Bashkia e Tiranës paketa e penaliteteve për të gjithë ata qytetarë dhe biznese që dëmtojnë, zaptojnë apo ndotin ambientet...

Më shumë se 15 mijë ushtarakë në pension preken nga rillogaritja e pensioneve. Presidenti i Aleancës Kombëtare të Ushtarakëve, Kujtim Çako, pohon se skema që...

Ka nisur rikonstruksioni i Piramidës në Tiranë nga ana e Bashkisë. Për disa vite, Piramida ishte rrjepur dhe lënë si mos më keq.Mirëpo, duket...

Në një kohë që autoritetet gjermane kanë nisur të kthejnë emigrantët shqiptarë që shkojnë për azil në Gjermani dhe diskutohet për të vendosur regjimin...

Ambasada e Zvicrës në Tiranë me sa duket gjendet mes subjekteve që kishin zaptuar trotuaret në Tiranë.Ndërkohë që Bashkia vazhdon operacionin për lirimin e...

Për qytetarët që nuk kryejnë pagesën e truallit brenda 6 muajve jo vetëm nuk do të ketë penalitete, por ALUIZNI po shikon mundësinë e...

Vendimi, përfituesit të shpërndarë në 10 qarqe të venditZyrtarizohet lista e re me emrat e qytetarëve që marrin tapinë për truallin ku kanë ndërtuar...
 

Opinion

DR. VALBONA ZENELI

REXHEP MEIDANI

Faqet e Para

...

...

...

...

...