Union Bank   Harry Fultz  
Birra Korca
Panorama Sport

Kulture

Kulture

Kur i përmend emrin e Vaçes, ai reagon si për këdo pjesëtar tjetër të familjes, madje me më shumë adhurim. Gëzim Çela është shok fëmijërie...

Aty kaluan ushtritë e Cezarit e Pompeut, apostujt e Krishtit që përhapnin lajmin e mirë, kryqëzatat për të çliruar Tokën e Shenjtë, prej aty...

“Jeta nuk duhet mbivlerësuar duke menduar se është e gjatë dhe e përjetshme, nuk kemi kohë për gjithçka, por njëkohësisht nuk duhet nënvlerësuar duke...

Po, ka pasur këngëtare që janë privilegjuar nga diktatura. Dhe këtë e konfirmon një artist që ka krijuar në atë sistem, poeti Agim Doçi....

Humanistja dhe nobelistja shqiptare Nënë Tereza lindi më 26 gusht të vitit 1910 dhe sot në Indi u përkujtua 105-vjetori i lindjes së saj.Mirëpo,...

Kantautori Elton Deda është emëruar Drejtori Artistik i Festivalit të Radio Televizionit Publik Shqiptar. Këtë e ka bërë me dije vetë Deda në një...

E shqetësuar si kushdo tjetër që do të dëgjonte një fjalë të keqe për fëmijën e vet, Zoica Simaku ka ndjekur debatin e ditëve...

Në rrugëtimin e tyre turistik nga Ballkani në Balltik, Kevin Rushby dhe familja e tij mbërrijnë në Shqipëri – dikur një vend i paarritshëm....

Shkrimtarja Flutura Açka i ka kthyer një përgjigje sot Gjergj Lekës lidhur me padinë e tij për shpifjet që iu bënë.Gjithçka nisi pas një...

“Përplasja” në distancë mes shkrimtares Flutura Açka dhe kantautorit Gjergj Leka, në lidhje me thëniet e tij gjatë një interviste në gazetën “Panorama” për...

Duket se tashmë ajo i ka paguar “borxhet” e saj dhe është e lirë të jetojë.Askush nuk e tepron nëse thotë se ajo është...

Pas polemikave, replikave dhe reagimeve të ashpra që ngjalli intervista e Gjergj Lekës publikuar të dielën në “Panorama”, ka zgjedhur të reagojë edhe vetë...

INTERVISTA/Lindita Theodhori një nga këngëtaret për të cilat foli kantautori Gjergj Leka në intervistën dhënë për "Panorama" reagon për akuzat e bëra në adresë...

Tek shqiptarët ajo shpërndante të njëjtën hije tmerri si edhe Stasi në Berlin. Po edhe famën nuk e ka pasur të pakët, përderisa për ta...

Pas intervistës që kantautori i njohur Gjergj Leka dha për “Panorama”, lidhur me të kaluarën e tij dhe të disa këngëtareve të njohura shqiptare,...

Ka mbi 35 vite karrierë artistike të mirëfilltë dhe është i vetmi nga brezi i tij që vijon të jetë aktiv në treg.Me këngë,...
 

Opinion

DR. VALBONA ZENELI

REXHEP MEIDANI

Faqet e Para

...

...

...

...

...