Pamjet skandaloze/ AKU mbyll një tjetër restorant, shikoni ku gatuhej për dasmat

SHPËRNDAJE

AKU në kuadër të kontrolleve për gjithë gamën e produkteve ushqimore në funksion të sigurisë ushqimore ka pasur në vëmendje në veçantë edhe në kontrollin në lokalet e dasmave.

Trupa inspektuese e DRAKU, Dibër evidentoi një subjekt me aktivitet “Restorant për dasma” i cili kryente veprimtari në kundërshtim me standardet e sigurisë ushqimore si dhe në kushte të rënda higjeno-sanitare.40670755_1791603997588574_6231229524739096576_n

Sipas njoftimit të AKU, konkretisht, gjatë kontrollit që AKU ushtroi në subjektin “Drita Markja” Shupenzë, Peshkopi u konstatuan ambiente me myk, lagështi si dhe mjetet e punës në kuzhinë ishin totalisht të amortizuara.

Ndaj subjektit me Nipt L76507401U u mor masë administrative gjobë me vlerën 300.000 lekë si dhe masa bllokim i menjëhershëm i aktivitetit.

Më herët, AKU, ka mbyllur edhe disa restorante të tjera të cilat kanë rezultuar në kushte të papërshtatshme higjienike.

40771198_1791603980921909_8487999006427840512_n

40662311_1791603850921922_7412770028526764032_n 40675210_1791603820921925_2455758396003975168_n 40766730_1791603834255257_5397500686671806464_n 40620801_1791603740921933_5742138534769197056_n 40684473_1791603734255267_6037784120417845248_n 40684410_1791603747588599_1220292030899421184_n 40641887_1791603610921946_9211247872459145216_n 40654873_1791603597588614_2038226466038087680_n 40768636_1791603587588615_4336024086678339584_n

Te lidhura

 

S'KA KOMENTE

Comments are closed.