FOTOT/ Çfarë nuk u pa gjatë Asamblesë, Rama me telefon gjatë gjithë kohës, surprizon dhe…

SHPËRNDAJE

Partia Socialiste ka zhvilluar sot mbledhjen e Asamblesë Kombëtare, ku janë marrë disa vendime për ndryshime në sekretariat.

Por jashtë mbledhjes ishte një “paradë” e vërtetë ku bininnë sy veshje nga më të ndryshmet.

Sërish vëmendjen e aparatit fotografik e ka marrë Rama, ku shfaqet edhe një herë tjetër me atlete, por nuk heq nga veshi as telefonin.

FOTOT E ASAMBLESË SË PS, NGA LSA

810dfdd5-cc59-43e9-af2c-4eae0a4bcda4 e6b2de92-e8ed-43f3-8ba9-c7d97662e57a eea30bb2-eda4-43b6-9a20-55293a7ac202 9432d736-2a10-4b36-8084-185d083fe06d 024bbf10-3d13-44f3-89b2-230e2f6cdd56 84879e74-acca-4bed-8ace-78d64d191a9a e1eaf6be-d633-4530-9084-075dd84714b9 f820008b-efef-4854-bc14-c7b0a75b0399 7d149021-ca05-422a-9f58-189627fe9ff6 d554b608-da9e-40d3-b9d7-7735ac7fa06a a644ee33-b0b6-4269-b4e5-cd987b8615f6 ad2592d3-f9ed-4255-83c0-d9aa6d5f0910 4d9a99b1-8822-48bb-8e53-2492df448b28 4719833d-d4d6-4407-b91a-7ad4f6ebd72f 703e2822-61a2-430e-9eb6-3b08844f839a 2fe98f2d-2ae5-4d6c-bb66-a8f5494ecf87 cccf31e4-6fa0-4029-9a66-b797f2340a75 4c134a8d-9b58-4c44-8983-8b3a73a44268 ede8f5c8-26be-4ce8-a4d3-6808d8a46882

Te lidhura

 

S'KA KOMENTE

Comments are closed.