Paparaci në Parlament/ Fate Velaj i menduar mes kolegësh

SHPËRNDAJE

Ky është mandati i tij i parë si deputet në Parlament, dhe nuk e dimë se si do të jetë performanca e tij. Nëse do të jetë një deputet aktiv, ose jo.

Por për momentin, Velaj duket si i përhumbur dhe sikur nuk i interesojnë bisedat mes kolegëve. Në fakt, të merresh me politikë nuk është njësoj e këndshme sa të merresh me art.v2

Te lidhura

 

S'KA KOMENTE

Comments are closed.