Laert Vasili vlerësohet si “Aktori i Europës” për vitin 2018

SHPËRNDAJE

Aktori Laert Vasili është vlerësuar me çmimin e Madh te Festivalit “Actor of Europe”. Laerti ka trumfuar në këtë festival, ndërsa janë vlerësuar me çmim edhe disa aktorë të tjerë, si Bruce Meyers (Angli), Ion Karamitru – (Rumani), Rade Srebexhia – Kroaci dhe Marsel Bozone – (France).

c408dbdc-52c5-4ac0-a61a-2adf0e9aceec

Festivali Nderkombetar I Teatrit “Actor of Europe” u themelua nga Zhak Lakarier, (nga personalitetet më te njohur te letrave franceze) dhe Jordan Plevnes, Rektor I Universitetit te Shkupit!

Zhvillohet për 16 vjet rradhazi në zonen e Liqenit te Prespes nen motivin Lake without borders! L.V u paraqit me pjesen Agamemnon Inferno bazuar në esene “Perpara banjes” te Ismail Kadare.

dfd17344-89e6-4f36-b209-766d88051a81 6a10a88f-01a1-4db7-9ac7-0cb3a0089ccc

Te lidhura

 

S'KA KOMENTE

Comments are closed.