Zgjedhjet e 6 marsit/ Kandidati i “Shtëpisë së Lirisë” për Lushnjën: Të punojmë së bashku për ta nxjerrë bujqësinë nga rrënimi i mëtejshëm

Feb 15, 2022 | 17:11
SHPËRNDAJE

5-7-660x330Kandidati i koalicionit “Shtëpia e Lirisë” për kryetar të Bashkisë Lushnje, Elton Bano zhvilloi një takim në fshatin Zhamë, njësia administrative Dushk me strukturat dhe qytetarët.

Problemet me bujqësinë që çdo ditë po rrënohet. Asnjë politike qeveritare ne ndihmën të fermerit, çmimet e katërfishuara për imputet bujqësore i shtohen dhe ato te në infrastrukturë përfshirë këtu edhe ndriçimin e rrugëve janë shqetësimi kryesor i banorëve të zonës dhe jo vetëm.

Braktisja nga pushtetarët vendor dhe diferencimet politike kanë ndikuar në mënyrë të drejtpërdrejt tek qytetarët.

Jemi të vendosur t’i kthejmë Lushnjarët në shtëpitë e tyre dhe mos t’i japim asnjë arsye qytetarëve të largohen nga vendi i tyre..

Mbi keto probleme kanë qene diskutimet e kandidatit te koalicionit ” Shtëpia e lirisë”, Elton Bano.

© Panorama.al

Te lidhura