“Udha e shkronjave” e përdor celularin si mjet të fuqishëm didaktik

SHPËRNDAJE

Nga Artur Shkurti

Drejtues i programit të trainimit të mësuesve për Certifikatën Ndërkombëtare të Kembrixhit në Mësimdhënie dhe Mësimnxënie

rs=w_640 (7)

Në artikullin ngjitur do të gjeni një analizë të debatit mbi përdorimin e celularëve, një argumentim se pse celularët janë një mjet i fuqishëm didaktik dhe si përdoren ata në shkollën “Udha e shkronjave”. Në artikull jepet edhe oponenca e duhur ndaj vendimit të ministrisë, si edhe mendimet e ndryshme të prindërve dhe të mësuesve.

KLIKONI LINKUN MË POSHTË PËR TË LEXUAR ARTIKULLIN E PLOTË: 

https://udhaeshkronjave.com/revista-1/f/p%C3%ABrse-p%C3%ABrdoret-celulari-n%C3%AB-shkoll%C3%ABn-udha-e-shkronjave-n%C3%AB-m%C3%ABsim

Te lidhura

 

S'KA KOMENTE

Comments are closed.