Si të kuptoni se ish-i ndjen mungesën tuaj?

SHPËRNDAJE

Jo gjithmonë, kur mbaron një histori dashurie, ti dhe ish-i juaj jeni të gatshëm ta lini pas të kaluarën. Nëse ende keni ndjenja për të, pyesni nëse ndihet edhe ai si ju, i kushtoni vëmendje mënyrës se si ai sillet me ju dhe të tjerët. Megjithatë mos harroni, se mënyra më e mirë për të zbuluar të vërtetën është të flasësh hapur me të. Ju nuk do të jeni në gjendje të kuptoni me siguri nëse ish-i juaj është i interesuar të kthehet me ju nëse ju bazoheni vetëm në interpretimin e qëndrimit të tij.

ex

Mendoni për atë që dini për ish-in tuaj. Mënyra më e mirë për të interpretuar sjelljen e tij është të përdorësh gjithçka që njeh për veten, për atë dhe për marrëdhënien tuaj. Mendoni përsëri kur ishit së bashku, se si ai komunikonte dhe trajtonte konfliktet. A ishte i drejtpërdrejtë dhe i menjëhershëm?

Lajmin e plotë e lexoni në linkun: http://www.panorama.com.al/panoramaplus/si-te-kuptoni-se-ish-i-ndjen-mungesen-tuaj/

Te lidhura

 

S'KA KOMENTE

Comments are closed.