SHPALLJE PUBLIKE E TENDERIT

| 17:22
SHPËRNDAJE

Tender ID: 01/2019

Të interesuarit mund të kërkojnë dokumentet për aplikim prej datës 05.12.2019, në adresën:   BIOPAK SHPK, Rr. Sheshi Sadik Shala pn, 21000 Rahovec, Kosovë  ose në adresën elektronike : [email protected]

Autoriteti kontraktues: ”BIOPAK” SHPK

Adresa: Rr.Sheshi Sadik Shala p.n, Rahovec, Kosovë

1.Furnizim me Paisje dhe Makineri për prodhim të Verës, të specifikuara sipas dosjes së tenderit.

Kushtet e përgjithshme: 

Ofertat duhet të përmbajnë informatat në vijim:

-Adresa e plotë dhe detajet kontaktuese të ofertuesit.

-Vlefshmëria e ofertës duhet të jetë së paku 60 ditë nga dita e dorëzimit.

-Ofertës duhet t’i bashkëngjitet Certifikata e Regjistrimit të Biznesit dhe nr fiscal (kopje).

-Çmimet kuotohen në Euro (€).

Kushtet dhe rregullat e tenderit: 

Data e fundit për dorëzimin e ofertës së kompletuar është 16.12.2019 në ora 16:00h.

Oferta në zarf të mbyllur dhe e shënuar qartë “Furnizim me Paisje dhe Makineri për prodhim të Verës”.  Duhet të dorëzohet në adresën: BIOPAK SHPK, Rr. Sheshi Sadik Shala p.n, 21000 Rahovec, Kosovë.

ÇDO PYETJE SHTESË RRETH KËSAJ FTESE PËR OFERTË MUND TA ADRESONI NË:

e-mail: [email protected]  

Telefon: 00383 (0) 49 124 515

               00383 (0) 49 230 440

Te lidhura

Subscribe

      
             

Për t’u bërë pjesë e grupit të "Panorama" mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet.
KOMUNITETI PANORAMA ONLINE: https://facebook.com/groups/panoramaonline/

S'KA KOMENTE

Comments are closed.