PUNËSOJMË TANI! Vende të lira pune në Pikat e Operimit të kompanisë

SHPËRNDAJE

s2albaniaPUNËSOJMË TANI! Vende të lira pune në Pikat e Operimit të kompanisë –Kapshticë dhe Kakavijë.

PUNËSOJMË TANI!

POZICION PUNE ME KOHË TË PLOTË: OPERATOR PËR SKANIMIN E NGARKESAVE

Paga dhe Përfitime konkuruese

S2 Albania është degë e S2Global  (OSI Systems Company) dhe lider i klasit botëror në implementimin dhe mirëmbajtjen e sistemeve të skanimit të ngarkesave si dhe në administrimin e sigurisë së transportit, në punësimin dhe trajnimin e stafit.  Sistemet tona  përdoren në aeroporte, porte detare, vendkalime kufitare, ndërtesa qeveritare, kompani, objekte postare dhe zona ushtarake.  Përkushtimi dhe përvoja jonë kanë rezultuar në një tërësi sistemesh, personel me njohuri dhe përvojë, të gatshëm për t’ju përgjigjur menjëherë kërkesave të klientëve të të gjitha përmasave. S2 Albania operon ne pikat kufitare: Porti Durrës, Qafë Thanë, Kapshticë, Kakavijë, Morinë.

NE OFROJME:

– Përfitime konkuruese

– Mundësi për zhvillim profesional

– Trajnime të standardeve  ndërkombëtare në fushat e sipërpërmendura

– Punësim në një Kompani Ndërkombëtare

Kërkesat Minimale për Pozicionet: 

– Diplomë e Shkollës Universitare

– Aftësi shumë të mira komunikuese

– Zotërimi i gjuhës angleze është një plus

– Dëshmi Penaliteti dhe test droge

Kërkesa shtesë për arsimimin dhe eksperiencën në punë:  

Operator:  Preferohet Diplomë Universitare. Të ketë së paku një (1) vit përvojë  pune në fusha të ndryshme të administrimit dhe/ose të sigurisë. Përbën vlerë të shtuar nëse  aplikanti ka përvojë në fushën e transportit, sigurise se aviacionit, apo skanimit të ngarkesave  ose në punë imazherie me rreze – X.

Ju mund të aplikoni për këto pozicione duke dërguar me email, brenda një kohe sa më të shkurtër, CV-në dhe kontaktet tuaja tek: [email protected]

Aplikantët do të duhet të dorëzojnë një dokument të pastër të Dëshmisë së tyre të Penalitetit  dhe referencat e tyre profesionale do të kontaktohen.

Vetëm aplikantët e short-listuar do të kontaktohen.

Kërkohen aplikantë nga cdo rreth i vendit sikundër preferohen aplikantë lokalë.

Kompania nuk mbulon shpenzimet e udhetimit dhe  zhvendosjes të vendbanimit.

Te lidhura

 

S'KA KOMENTE

Comments are closed.