“Asnjë person nuk do t’ju dojë si nëna juaj!”

Nov 19, 2022 | 11:04
SHPËRNDAJE

Nena1/Revista Psikologjia/
Fati i një nëne është të presë fëmijët e saj…

I pret ata kur jeni shtatzënë.

I pret kur dalin nga shkolla.

I pret që ata të kthehen në shtëpi pas një nate jashtë.

I pret kur ata të fillojnë jetën e tyre.

I pret fëmijët kur kthehen nga puna për të ardhur në shtëpi për një darkë të këndshme.

I pret me dashuri, me ankth dhe ndonjëherë me inat që kalon menjëherë kur i sheh, dhe mund t’i përqafosh.

Sigurohuni që nëna juaj e moshuar të mos presë më.

Vizitojeni, dashurojeni, përqafoni atë që ju ka dashur si askush tjetër.

Mos e bëni atë të presë, ajo e pret këtë nga ju.

Sepse membranat plaken, por zemra e nënës nuk plaket kurrë.

Duaje atë sa të mundesh!

Asnjë person nuk do t’ju dojë si nëna juaj!

© Panorama.al

Te lidhura