Vjen urdhër i prerë nga FIFA: Sa më pak femra “hot” në Botëror

Panorama Sport | Gazeta me e shitur sportive ne vend

Postuar: Korrik 12, 2018 | 19:46

Vjen urdhër i prerë nga FIFA: Sa më pak femra “hot” në Botëror

Nëse racizmi ishte çështja më problematike në këtë Botëror, mund të thuhet se nuk ka pasur asnjë rast të tillë. Më problem është bërë “gjuetia” ndaj femrave “hot” të Botërorit. Udhëheqësi i FIFA-s për barazi dhe diversitet u ka dhënë një urdhër të prerë televizioneve transmetuese të Botërorit.

5b474e1ddda4c869608b4647

Sa më pak shfaqje të femrave “hot” në shkallët e stadiumit. Kjo përpjekje e FIFA-s bëhet për të parandaluar cdo lloj incidenti të mundshëm të seksizmit në futboll.

5b474919dda4c829608b4648

Para disa ditësh ka patur edhe raportime për ngacmime ndaj gazetareve femra që kanë qenë në transmetim “live”. Ashtu si edhe në shkallët e stadiumeve ku janë pikasur shumë raste të ngacmimeve seksuale.


www.minuta90.com