KALENDARI DHE RENDITJET E KATAR 2022

Panorama Sport | Lajmet e fundit nga sporti

Postuar: Dhjetor 8, 2022 | 10:00

KALENDARI DHE RENDITJET E KATAR 2022

FAZA ME ELIMINIM DIREKT

WhatsApp Image 2022-12-14 at 9.59.09 PM

FAZA 1/8

Holandë 3-1 SHBA 
Argjentinë 2–1 Australi
Francë 3-1 Poloni
Angli 3–0 Senegal
Japoni 1–1 Kroaci (1-3P) 
Brazil 4–1 Kore e Jugut
Marok 0–0 Spanjë (3-0P) 
Portugali 6–1 Zvicër

ÇEREKFINALET
Holandë 2–2 Argjentinë (3-4P)
Kroaci 1-1 Brazil  (4-2P)
Marok 1–0 Portugali
Angli 1-2 Francë

GJYSMËFINALET
Argjentinë 3-0 Kroaci 
Francë 2–0 Marok

FINALJA E VOGËL
Kroaci – Marok 17/12 ora 16:00

FINALJA E MADHE
Argjentinë – Francë 18/12 ora 16:00

FAZA NE GRUPE

GRUPI A
Katar 0-2 Ekuador
Senegal 0-2 Holandë
Katar 1–3 Senegal
Holandë 1–1 Ekuador
Ekuador 1-2 Senegal 
Holandë 2-0 Katar

WhatsApp Image 2022-11-29 at 10.40.02 PM

GRUPI B
Angli 6-2 Iran
SHBA 1-1 Uells
Uells 0-2 Iran 
Angli 0–0 SHBA
Iran 0–1 SHBA
Uells 0–3 Angli

WhatsApp Image 2022-11-29 at 10.40.03 PM

GRUPI C
Argjentinë 1-2 Arabi Saudite
Meksikë 0-0 Poloni
Poloni 2-0 Arabi Saudite 
Argjentinë 2–0 Meksikë 
Poloni 0–2 Argjentinë
Arabi Saudite 1–2 Meksikë

Grupi

GRUPI D
Danimarkë 0-0 Tunizi
Francë 4-1 Australi
Tunizi 0–1 Australi
Francë 2–1 Danimarkë 
Australi 1-0 Danimarkë 
Tunizi 1-0 Francë

WhatsApp Image 2022-11-30 at 6.11.31 PM

GRUPI E
Gjermani 1-2 Japoni
Spanjë 7-0 Kosta Rika
Japoni 0-1 Kosta Rika
Spanjë 1-1 Gjermani 
Kosta Rika 2-4 Gjermani
Japoni 2–1  Spanjë

WhatsApp Image 2022-12-01 at 10.05.54 PM

GRUPI F
Marok 0-0 Kroaci 
Belgjikë 1-0 Kanada
Belgjikë 0–2 Marok
Kroaci 4-1 Kanada
Kanada 1–2 Marok
Kroaci 0–0 Belgjikë

WhatsApp Image 2022-12-01 at 6.04.49 PM (1)

GRUPI G
Zvicër 1-0 Kamerun 
Brazil 2–0 Serbi
Kamerun 3-3 Serbi 
Brazil 1-0 Zvicër
Kamerun 1–0 Brazil 
Serbi 2–3 Zvicër

WhatsApp Image 2022-12-02 at 10.05.13 PM

GRUPI H
Uruguai 0-0 Kore e Jugut
Portugali 3–2 Ganë
Kore e Jugut 2-3 Ganë 
Portugali 2-0 Uruguai 
Ganë 0–2 Uruguai
Kore e Jugut 2-1 Portugali

WhatsApp Image 2022-12-02 at 6.16.08 PM

 

NDIQE LIVE "PANORAMA TV"