Euro 2024 Rezultatet dhe Kalendari

Panorama Sport | Lajmet e fundit nga sporti

Postuar: Qershor 19, 2024 | 20:45

Euro 2024 Rezultatet dhe Kalendari

KALENDARI EURO 2024

GRUPI A
14/06 Gjermani-Skoci 5-1
15/06 Hungari-Zvicër 1-3
19/06 Gjermani-Hungari 2-0
19/06 Skoci-Zvicër 1-1
23/06 Zvicër-Gjermani ora 21:00
23/06 Skoci-Hungari ora 21:00

a grupi

GRUPI B
15/06 Spanjë-Kroaci 3-0
15/06 Itali-Shqipëri 2-1
19/06 Kroaci-Shqipëri 2-2
20/06 Spanjë-Itali 1-0
24/06 Shqipëri-Spanjë ora 21:00
24/06 Kroaci-Itali ora 21:00

Capture

 

GRUPI C
16/06 Slloveni-Danimarkë 1-1
16/06 Serbi-Angli 0-1
20/06 Slloveni-Serbi 1-1
20/06 Danimarkë-Angli 1-1
25/06 Angli-Slloveni ora 21:00
25/06 Danimarkë-Serbi ora 21:00

Capture

GRUPI D
16/06 Poloni-Holandë 1-2
17/06 Austri-Francë 0-1
21/06 Poloni-Austri 1-3
21/06 Holandë-Francë | REZULTATI LIVE 0-0
25/06 Holandë-Austri ora 18:00
25/06 Francë-Poloni ora 18:00

Capture

GRUPI E
17/06 Rumani-Ukrainë 3-0
17/06 Belgjikë-Sllovaki 0-1
21/06 Sllovaki-Ukrainë 1-2
22/06 Belgjikë-Rumani ora 21:00
26/06 Sllovaki-Rumani ora 18:00
26/06 Ukrainë-Belgjikë ora 18:00

Capture

GRUPI F
18/06 Turqi-Gjeorgji 3-1
18/06 Portugali-Çeki 2-1
22/06 Gjeorgji-Çeki ora 15:00
22/06 Turqi-Portugali ora 18:00
26/06 Gjeorgji-Portugali ora 21:00
26/06 Çeki-Turqi ora 21:00

sdffdsfdssfdsfdfsdfsdsfdsfd

FAZA 1/16
29/06 A2 – B2 ora 18:00 (Nd 38)
29/06 A1 – C2 ora 21:00 (Nd 37)
30/06 C1 – D3/E3/F3 ora 18:00 (Nd 40)
30/06 B2 – A3/D3/E3/F3 ora 21:00 (Nd 39)
01/07 D2 – E2 ora 18:00 (Nd 42)
01/07 F1 – A3/B3/C3 ora 21:00 (Nd 41)
02/07 E1 – A3/B3/C3/D3 ora 18:00 (Nd 43)
02/07 D1 – F2 ora 21:00 (Nd 44)

ÇEREKFINALET
05/07 Fituesi Nd 39 – Fituesi Nd 37 ora 18:00 (Nd 45)
05/07 Fituesi Nd 41 – Fituesi Nd 42 ora 21:00 (Nd 46)
06/07 Fituesi Nd 40 – Fituesi Nd 38 ora 18:00 (Nd 48)
06/07 Fituesi Nd 43 – Fituesi Nd 44 ora 21:00 (Nd 47)

GJYSMËFINALET
09/07 Fituesi Nd 45 – Fituesi Nd 46 ora 21:00 (Nd 49)
10/07 Fituesi Nd 47 – Fituesi Nd 48 ora 21:00 (Nd 50)

FINALJA
14/07 Fituesi Nd 49 – Fituesi Nd 50 ora 21:00

NDIQE LIVE "PANORAMA TV"