Kina, e cila dallohet për risitë e saj teknologjike dhe shpikjet inovatore në këtë fushë, njofton se tashmë po planifikon të ndërtojë një “tren fluturues”, i
  Për 12 vitet e fundit logoja e YouTube ka qënë një anakronizim i mbështjellë brenda njëri-tjetrit.“Ne kemi fjalën ‘kanal’ (tube) në një kanal. Kjo është