Është mëse normale që dy kolegë të bisedojnë dhe të shkëmbejnë xheste afeksioni me njëri-tjetrin, por kur bëhet fjalë për ministra, mendja të shkon për çdo
16 Shtator, 2018

Të gjitha ngjyrat e Finos

Edhe pse vera duket sikur u harrua, deputeti socialist Bashkim Fino ka sjellë këtë të enjte, një arsenal ngjyrash me vete. Duke filluar nga fuoristrada e