Dikur zëvendësministre në kohën kur ministër i Brendshëm ishte Saimir Tahiri, sot Elona Gjebrea është një deputete e thjeshtë e Grupit Parlamentar të Partisë Socialite. Ajo
Nëse nuk është në emison apo në protestë, me siguri e gjen duke kaluar kohë me fëmijët. Ky është Gantian Zenelaj i emisionit “Stop” dhe një