Në fakt duhej të ishin tre, por njëri nuk është më ekskluzivitet i Gent Strazimirit. Bëhet fjalë për kapelën, të cilën herë pas here në atë
Ka një karrierë të gjatë në politikë dhe në funksione të larta shtetërore që në kohë të diktaturës, por sot Skënder Gjinushi nuk është deputet. Por,
Veshjet e deputetit të Partisë Socialiste, Fate Velaj, i kemi pagëzuar, kohë më parë, si ato të një blogeri mode. Gjithçka e veçantë dhe aspak brenda
Ish-deputetja e Partisë Demokratike, Majlinda Bregu, njoftoi pak ditë më parë në “Facebook”, votëbesimin për pozicionin e Sekretarit të Përgjithshëm të Këshillit të Bashkëpunimuit Rajonal, duke