Këto ditë, ministri i Brendshëm, Fatmir Xhafaj, ka qenë në qendër të akuzave nga opozita për shkak se vëllai i tij është dënuar në Itali me
Gazetarët, kameramanët dhe fotografët që ndjekin seancat parlamentare, kanë fokusuar këtë të enjte deputeten e LSI-së, Nora Malaj, e cila kishte dalë në oborr të Parlamentit