Panorama Plus – Faqe 3070 – Showbizi Shqiptar
Jozefina Topalli, në 20 vite që është pjesë e politikës dhe në pozicione shumë të larta, përveç individualitetit të saj si politikane, ka spikatur vazhdimisht edhe