Panorama Plus – Faqe 3071 – Showbizi Shqiptar
  Simptomat e dementias përfshijnë humbjen e memories, të menduarit mbi problemet dhe shton gjykimin mbi gjëra të ndryshme. Sidoqoftë, konsumimi i ushqimeve të veçanta, si
  Emina Cunmulaj është modelja shumë e suksesshme, e vetmja e cila ka arritur të prekë edhe pasarela të mëdha ndërkombëtare. Ajo shquhet për afërsinë që