Panorama Plus – Faqe 3068 – Showbizi Shqiptar
Ju në fakt mund të ndihmoni lëkurën tuaj përmes dietës. Ajo që ju hani reflekton në pamjen e jashtme. Bajamet Bajamet janë plot me vitaminë E
  Orinda Huta është një prej personazheve më simpatikë të ekraneve shqiptare. Këngëtarja duket se vitet e fundit është përqendruar më shumë  në prezantim dhe kemi