Panorama Plus – Faqe 3067 – Showbizi Shqiptar
Në mesin e shumë veprave të tij të mahnitshme, me veprën “Plaku dhe Deti” ai  kishte arritur ta fitonte çmimin Pulitzer në vitin 1953. Në vitin
Steven Spielberg ka qenë një prej producentëve më të njohur e më të suksesshëm të “Hollywood”-it, që nga fillimi i viteve ’70. Tani, ai do të