Panorama Plus – Faqe 3065 – Showbizi Shqiptar
Kalciumi i tepërt në gjak shton rrezikun e infarktit. Ky është përfundimi i një studimi të bërë nga “Los Angeles Biomedical Research Institute” mbi kartelat klinike
Dashi Mundohuni të pranoni përgjegjësitë për të cilat nuk keni prirje, por duhet ta bëni në mënyrë të pjekur dhe filozofike. Shpërblimi për këtë qëndrim do