Test / Matni aftësinë tuaj duke gjetur objektet e fshehura në figurë

Jun 6, 2023 | 9:29
SHPËRNDAJE

Këtu është një test vizual që do t’ju argëtojë duke matur aftësitë tuaja të vëzhgimit dhe mprehtësinë vizuale. Bëhuni gati për të zgjidhur një nga sfidat vizuale më të vështira të momentit sipas të gjithë atyre që janë përballur me të.

Nëse jeni në gjendje t’i kushtoni gjithë vëmendjen një detyre, nëse jeni të përpiktë dhe nëse keni përqendrim të mirë, bëni këtë test sepse është për ju!

p

“Ku janë roboti, pirati dhe skeleti në foto?

Imazhi i mëposhtëm tregon një ilustrim të figurave të vogla. Të renditur në seri, sytë tuaj mund të humbasin shpejt në këtë sekuencë karakteresh identike.

Në sekondat e para të vëzhgimit, asgjë nuk sugjeron se ndërhyrës janë fshehur në këtë imazh. Megjithatë, besoni apo jo, 3 personazhe në të vërtetë hynë fshehurazi.

Keni 20 sekonda për të provuar dhe për t’i gjetur ato. Është një robot, një pirat dhe një skelet. Kjo sfidë nuk është aspak e lehtë.

Duhet t’i kushtoni vëmendje të madhe dhe të qëndroni të përqendruar që të jeni në gjendje të gjeni ndërhyrës. Nëse keni aftësi të mira vëzhgimi, duhet të jeni në gjendje ta bëni atë brenda afatit kohor.

Testi IQ: përgjigjet

Nëse keni arritur të gjeni 3 personazhet që po kërkoni para se të skadojnë 20 sekondat, kjo do të thotë se keni një ndjenjë shumë të zhvilluar të vëzhgimit, një mprehtësi të lartë vizuale dhe, natyrisht, një aftësi të paçmueshme për t’u përqendruar, e cila me siguri do të vijë i dobishëm në jetën tuaj, çdo ditë.

Nëse keni pasur vështirësi në zgjidhjen e kësaj sfide vizuale dhe nuk keni mundur të gjeni 3 figurat e një roboti, një pirati dhe një skeleti, mos u dekurajoni.

Pak njerëz arrijnë ta zgjidhin këtë enigmë vizuale në kohë. Ju ftojmë të mprehni ndjenjën tuaj të vëzhgimit dhe detajeve me sfidat e tjera vizuale. Mos hezitoni të vizitoni faqen tonë të internetit për t’i gjetur ato.

Ju nuk keni asgjë për të humbur. Përkundrazi, ju keni gjithçka për të fituar: një tru aktiv, potencial krijues, përqendrim më të zhvilluar dhe, mbi të gjitha, aftësi të zgjeruara vizuale! Do të shihni gjithashtu se sa do të përmirësohet shpejtësia juaj e të menduarit!

p1

Zgjidhja

Në imazhin e mëposhtëm mund të shihni pozicionin e 3 personazheve që duhet të lokalizonit për të përfunduar sfidën vizuale të sotme. Roboti është në pjesën e sipërme të figurës, skeleti është më shumë në qendër dhe pirati është në zonën e poshtme. /Revista Psikologji

NDIQE LIVE "PANORAMA TV" © Panorama.al

Te lidhura