Panorama Plus – Faqe 2917 – Showbizi Shqiptar
Google Maps tani e tutje do ta ketë nje funksion interesant të ri për Android, iOS dhe versionin web të softuerit për kompjuterë.   Përdoruesit tani
Vetëm paratë nuk të bëjnë të lumtur – kjo është e vërtetuar edhe nga një studim për një kohë të gjatë i profesorit të Universitetit të