Panorama Plus – Faqe 2915 – Showbizi Shqiptar
Dhimbja në gju është një ankesë e zakonshme që prek të gjitha grupmoshat. Kjo dhimbje mund të jetë rezultat i një dëmtimi, të tilla si një
Për të humbur peshë është thelbësore të hani shëndetshëm dhe të ushtroheni. Megjithatë, ka  disa truket që ndihmojnë për të ruajtur qëllimet e mira, për të zvogëluar ndjenjën e urisë.
Një kurth për ata që vuajnë nga depresioni dhe ankthi është se shumë nga reagimet natyrore të përballimit e bëjnë problemin më keq sesa më mirë.