4 Prill, 2018

Zonjat e PS-së, të veshura njësoj


Në fakt, veshja e zezë dhe kombinimi i të zezës me të bardhë janë formulat më të përdorura dhe më klishe në veshje.

Por, teksa i sheh zonjat e PS-së të veshura kaq identik, të krijohet ideja sikur e kanë bërë më plan që të duken kaq të ngjashme. Gjithsesi, ngjajnë perfekt.

PANORAMA PLUS

NDIQE LIVE "PANORAMA TV"
© Panoramaplus.al