25 Gusht, 2018

Zgjidhni një gur dhe gjeni se për çfarë keni nevojë në jetën tuaj

Zgjidhni një gur dhe lexoni:

Guri nr. 1:

Nëse keni zgjedhur këtë gur do të thotë që doni të jeni të lirë, ju ndjeni nevojën për t’u shkëputur nga bota dhe për të gjetur paqen e brendshme.

Guri nr. 2:

Ky gur zbulon faktin se priten ndryshime shpirtërore në jetën tuaj. Mund të ketë gjithashtu ndryshime në jetën e dashurisë. Është një periudhë e mirë për të shqyrtuar mundësitë tuaja.

Guri nr. 3:

Ky gur simbolizon faktin se jeni një person optimist dhe e ardhmja është e ndritshme. Kaloni më shumë kohë në dritën e diellit për t’i dhënë vetes energji dhe për të vazhduar udhëtimin tuaj.

Guri nr. 4:

Nëse keni zgjedhur këtë gur, nevoja juaj është që të keni një person të besueshëm afër jush, i cili me të vërtetë ju do për atë që jeni dhe është gjithmonë i gatshëm të mbështesë zgjedhjen tuaj.

Guri nr. 5:

Ky gur tregon nevojën tuaj për t’u shkëputur nga pjesa tjetër e botës, keni nevojë për një pushim që më në fund të kënaqeni dhe të mos mendoni për të gjitha problemet që ndodhin çdo ditë në jetën tuaj.

Guri nr. 6:

Nëse keni zgjedhur këtë gur, nevoja juaj është të argëtoheni me dikë, qoftë një mik, një i afërm apo një partner, shumë gjëra po mbysin mendjen tuaj dhe nuk mund të mendoni në mënyrë të qartë.

Burimi: Revista Psikologjia