5 Gusht, 2022

Pse tendenca e veshjeve ‘oversized’ po shihet kudo (Foto)


Vitet e fundit, veshjet me përmasa të mëdha janë bërë një tendencë popullore mes adoleshentëve dhe të rinjve. Ky trend është shoqëruar me një sërë stilesh të ndryshme, duke përfshirë pulovra të mëdha, këmisha të mëdha dhe xhinse të gjera. Këto stile kanë qenë të njohura për aftësinë e tyre për t’u kombinuar me një sërë aksesorësh dhe këpucësh të ndryshme.

Arsyet pse veshjet e mëdha janë kaq të njohura variojnë nga të qenit të rehatshme në qëllime praktike, tek njerëzit që thjesht bëjnë gjërat e tyre dhe shkojnë kundër asaj që shoqëria dikton si modë.

I vetmi kufizim është imagjinata juaj! Nuk ka nevojë të kufizoheni nga një formë ose madhësi e caktuar e trupit! Ju mund të vishni çdo stil që dëshironi pa u shqetësuar se si do t’ju perceptojnë të tjerët. Duajeni trupin tuaj, jo rrobat tuaja. Pozitiviteti trupor më në fund po promovohet nga mediat, por ende shumë njerëz duket se kanë idenë se veshja e rrobave shumë të mëdha mund të jetë një trend.

© Panoramaplus.al