Panorama Plus – Faqe 3158 – Showbizi Shqiptar
  MARSI DO TA NDRYSHOJË TRUPIN E NJERIUT Ndonëse Marsi dhe Toka cilësohen si planete të ngjashëm, dallimet mes këtyre dy planetësh ndikojnë negativisht në trupin