23 Tetor, 2017

Kjo është ushtarakja më seksi e Forcave Ajrore Shqiptare


Një nga ushtaraket më simpatike të forcave ajrore të Ministrisë së Mbrojtjes, së fundmi ka tërhequr vëmendje të madhe.

Bëhet fjalë për Esa Kolën një vajzë nga Mirdita që pasi ka mbaruar studimet në Administrim Biznes dhe ka punuar në bashkinë Rrëshen, ka vendosur të angazhohet në forcat e armatosura shqiptare.

Ajo është pjesë e forcave ajrore të Ministrisë së Mbrojtjes. Një foto e saj e shkrepur në një helikopterëve të Forcave Ajrore e ka kthyer atë si imazhin më të bukur të ushtrisë shqiptare. Epo shqiptarët janë një popull i bukur e sigurisht me gjithë këtyre vajzave të bukura që shohim në rrugë, ndonjëra do e kishte pasion edhe ushtrinë.

© Panoramaplus.al