11 Mars, 2018

Këto lloj fotosh nuk duhet t’i hidhni kurrë në Instagram, ja çfarë fshihet pas tyre


Rrjete sociale duket se kohët e fundit kanë marrë një vëmendje shumë të madhe nga të rinjtë, të cilët çdo ditë më shumë po zgjedhin që t’i përdorin.

Një ndër më të preferuarit është Instagrami, ku janë të shumtë ata që kanë një llogari dhe kërkojnë që të marrin sa më shumë ndjekës e “like” përmes fotove që bëjnë publike.

Por e dini se cilat janë ato lloj fotosh të cilat nuk duhet t’i hidhni më në profilet tuaja pasi cilësohen si “jashtë mode”?

Në fillim renditen foto nga pushimet, ekspozimi i këmbëve, fotot e muze apo vendeve historike, çiftet që puthen në buzë, e po ashtu edhe fotot e kërcimeve në ajër. /Panorama Plus/

© Panoramaplus.al