9 Shtator, 2018

Gjiknurin e zë vapa në Parlament, fillon t’i heqë rrobat një nga një

Parlamenti ka rifilluar punën këtë të hënë dhe duhet thënë se është pak e vështirë të adoptohesh menjëherë me një sallë të mbylluar, pasi ke parë për javë të tëra një det të pafund apo natyrë dhe gjelbërim.

Dikush e përballon këtë ndryshim të menjëhershëm e dikush tjetër edhe mund të dorëzohet si në rastin e ministrit Gjiknuri, i cili sapo mbaroi seanca, hoqi menjëherë kravatën dhe xhaketën. Nuk e dimë nëse më vonë mund të ketë hequr ndonjë gjë tjetër…

PANORAMA PLUS