6 Dhjetor, 2021

Fotot nga paparazzi/ Salinjani dhe Ajazi kryqëzohen dhe nuk e përfillin njëri-tjetrin

Mbi 10 minuta duke folur në telefon, duke u kryqëzuar me njëri-tjetrin teksa ecnin lart e poshtë për inerci para derës së Parlamentit dhe as edhe një përshëndetje. 

ervin salianji1

Bëhet fjalë për deputetin e PD-së, Ervin Salianji, dhe atë të PS-së, Besion Ajazi. Ky i fundit është prurje e re në Kuvend, ndërkohë që duket se nuk gjetën as edhe një moment mes njëri-tjetrit për t’u përshëndetur si kolegë.

/Panoramaplus.al

ervin salianji