6 Korrik, 2020

Fotot nga paparazi/ Mimi Kodheli maniake e rregullave, i mban kolegët në distancë të largët

Këto ditë, kur rastet e infektimit me koronavirus janë shtuar ndjeshëm, duket që edhe mes deputetëve ekziston një lloj frike dhe një kujdes i shtuar.

Në rastin e Mimi Kodhelit, kujdesi nuk është asnjëherë i tepërt. Siç e shikoni edhe në foto, ajo i mban në distancë të largët kolegët, teksa flet me ta.

Dhe në fakt, ka të drejtë, sepse kujdesi në këto raste nuk është asnjëherë i tepërt.

/Panoramaplus.al