6 Nëntor, 2019

FOTO nga paparazzi/Niko Peleshi, i vetmuar në bar

Nuk është fotografuar në ditët e Parlamentit apo të komisioneve në Kuvend, kështu që justifikohet fakti që është pa kolegët e tij deputetë. 

niko

Por ish-ministri i Bujqësisë, Niko Peleshi, ka zgjedhur që ditën e tij të pushimit ta kalojë në një bar i rrethuar nga teknologjia: laptopi dhe celulari.

I zhytur në mesazhet në celular, Peleshi me sa duket ishte në një shoqëri shumë të mirë virtuale dhe fare i shkëputur nga ambienti real, ku kishte zgjedhur të pinte diçka.