4 Prill, 2022

Elon Musk blen 9.2 për qind të aksioneve të Twitter, vlera e tyre kap shifrën…


Elon Musk ka blerë 9.2% të aksioneve në Tëitter, duke e bërë atë aksionerin më të madh në kompani.

Themeluesi i Tesla dhe SpaceX nuk bëri të ditur se sa ka paguar për aksionet, por CNN shkruan se aksionet e tij ishin 2.9 miliardë dollarë që nga mbyllja e marrëveshjes të premten.

CEO e ka kritikuar Tëitter në të kaluarën për shkak të politikave rreth fjalës së lirë.

“Duke pasur parasysh që Tëitter shërben si sheshi publik de facto i qytetit, dështimi për t’iu përmbajtur parimeve të fjalës së lirë minon rrënjësisht demokracinë,” shkroi ai muajin e kaluar.

Nga njëra anë Elon po kërkon të marrë një rol të rëndësishëm në mënyrën se si funksionon Twitter.

Twitter Files Lawsuit against German Online Reporting Rule

© Panoramaplus.al