27 Maj, 2022

5 detaje për të komplimentuar partnerin tuaj më shpes


Kur keni qenë me partnerin tuaj për një kohë të gjatë, është kaq e lehtë ta marrësh atë si të mirëqenë. Është gjithashtu e lehtë të heqësh dorë nga dhënia e komplimenteve, sepse nëse e ke arritur deri këtu, ata duhet ta dinë se si ndihesh për to deri tani. Por nëse doni që marrëdhënia juaj të zgjasë, ekspertët thonë se është thelbësore të vazhdoni të komplimentoni partnerin tuaj.

blog-inle-love-must-be-intentional-istock-638644418

Gjërat e vogla që bëjnë për ju çdo ditë

“Mos i pranoni vetëm gjërat e mëdha që ata bëjnë, por gjithashtu sigurohuni që t’i thërrisni të gjitha gjërat e vogla dhe t’u tregoni se sa shumë e vlerësoni”, thotë Mattie Givens, eksperte e marrëdhënieve dhe shkrimtare, për Bustle.

Vlerat e tyre

Mund të thuash diçka të këndshme për optimizmin e tyre, mirësinë, forcën e tyre ose punën e tyre të palodhur. Gjithçka ka të bëjë me vlerësimin e partnerit tuaj për atë se kush janë me të vërtetë si person.

Pasionet e tyre

Është e rëndësishme që partneri juaj të dijë se ju besoni në të. Ju mund të tregoni mbështetjen tuaj duke i komplimentuar për aftësitë, talentet dhe vizionin e tyre për të ardhmen.

Pamjet e tyre

Është gjithmonë mirë të dëgjosh se partneri të gjen seksi, veçanërisht nëse keni qenë bashkë për një kohë të gjatë.

Gjykimi i tyre

Çdokush do të donte të dëgjonte se sa shumë i beson dhe respekton partneri i tyre.

BURIMI/PSIKOLOGJIA

NDIQE LIVE "PANORAMA TV"
© Panoramaplus.al