12 Tetor, 2017

Zakonet e përditshme që ju dëmtojnë seriozisht shpinën


Ka zakone të përditshme që dëmtojnë fizikisht shpinën, dëmtojnë qëndrimin tuaj dhe t’ju bëjnë të vuani nga sëmundjet kronike.

Një listë e zakoneve të përditshme që mund të dëmtojë shpinë tuaj në afat të gjatë:

1- Krrusja mbi telefon

2- Qëndrimi ulur për periudha të gjata kohore

3- Përkulja mbi timon për orë të gjata çdo ditë

4 -Stresi mund të çojnë në tension të muskujve, që shkaktojnë dhimbje kronike në qafë dhe shpatulla

5- Mbajtja e një çante të rëndë

6-Këpucët me takë të lartë.

NDIQE LIVE "PANORAMA TV"
© Panoramaplus.al