27 Shtator, 2017

Video/Stërvitje në shtëpi, ja 9 ushtrimet bazike


Qëllimi i kësaj stërvitjeje në shtëpi është heqja e dhjamit nga stomaku dhe zvogëlimi i vëllimit të belit.

Për ta bërë trupin tuaj të ndihet më sportiv ju duhet të ndiqni videon që përbëhet nga nëntë ushtrime bazë ku për secilin ushtrim është e nevojshme t’i dedikoni 30 sekonda.

Rezultatet do të jenë të dukshme vetëm nëse do të jeni këmbëngulëse dhe nuk do të dorëzoheni menjëherë.  Injorojeni dembelinë dhe përgatituni për të rifituar format tuaja dhe një trup të tonifikuar!

 

 

NDIQE LIVE "PANORAMA TV"
© Panoramaplus.al