6 Mars, 2023

Të gjithë presin debat me Kristin, por Sabiani zihet me Qetsorin


Sabiani dhe Qetsori u përfshinë në një debat gjatë ditës së sotme. Sipas Luizit, Qetsori i kishte thënë atij se të martën nuk del as Olta, as Armaldo e as Kristi, por del Sabiani.

Ai gjithashtu kishte thënë se Sabiani do gabojë, ndaj ai mendon që mund të rrezikojë nominimin. Ky koment nuk u prit mirë nga Sabiani.

Ky i fundit i tha Qetsorit se nuk ka pse aludon për gjëra kot dhe se burrat sipas tij, kur të japin respekt, e mbajnë atë.

Qetsori tha se komenti i tij nuk ka lidhje me respektin dhe se thjesht ai kështu e mendon se do të ndodhë.

Sabiani i tha Qetsorit që i vjen keq që ai mendon kështu, ndërsa i tha atij të mos bëjë teste me të. Nga ana tjetër, Qetsori i tha Sabianit që mos t’i japë këshilla atij.

 

NDIQE LIVE "PANORAMA TV"
© Panoramaplus.al