13 Tetor, 2017

Pse të gjithë politikanët pëlqejnë Audi A8? Ja shpjegimi


Të gjithë besoj se jemi në një mendje kur them se Audi është një makinë shumë e mirë dhe e rehatshme, por pse ky lloj Audi është zgjedhja e politikanëve? –  kjo është çështja.

Përveç faktit se është një makinë e rehatshme dhe luksoze, duket se modeli ‘Audi A8 L’, ka edhe disa veçori që jo të gjithë i dinë.

Bëhet fjalë për një sërë detajesh që rrisin sigurinë e pronarit të mjetit, apo edhe të personave që ndodhen në të.

Ky model i ‘Audi-t’ duket se ka disa parametra sigurie shtesë nga modelet e tjera. Arsyeja pse politikanët pëlqejnë Audi-n, është siguria.

NDIQE LIVE "PANORAMA TV"
© Panoramaplus.al