Panorama Plus – Faqe 3114 – Showbizi Shqiptar
Deputeti i Partisë Socialiste, Erjon Braçe, është i njohur ndër të tjera edhe për stilin e tij të veshjes dhe për disa aksesorë të veçantë, si