21 Maj, 2020

“Një bandë e fiksuar pas truallit të qendrës së Tiranës vjedh e shkatërron”, reagon ashpër vajza e aktorit Robert Ndrenika


Për vajzën e aktorit të madh Robert Ndrenika, shkatërrimi dhe shembja e Teatrit është e dhimbshme.

11136773_10152770415495947_7816512037735038519_n

Kjo vepër Diana Ndrenikës i sjell në mendje diktaturat totalirare, për të cilat thotë se ajo kohë i jepte përparësi artit e teatrit.

Teatri-i-Prishur2

“Ajo çka e bën më të dhimbshme shkaterrimin e TK eshte fakti se ne diktaturen totalitare komuniste u jepej përparësi artit, teatrit, kinematografise etj. Ishte pikerisht atehere qe Teatri Kombetar mori zhvillim duke arritur kulme cilesore”, shkruan ajo në një postim në rrjetet sociale.

Por sot, në demokraci, vajza e aktorit Ndrenika “merr perparesi biznesi i ndertimit që në menyre makuteske (ëith unlimitedet greed) drejton qytetin e vendin në menyre te drejperdrejte”.

Në fakt, demokracinë e ëndërruar për shqiptarët, Diana Ndrenika e barazon me atë që e quan “diktaturë hibride që po jetojmë”

“Sot ne demokracine e pretenduar (që aq shume kishim ëndërruar) ose diktaturen hibride ku po jetojmë merr perparesi biznesi i ndertimit që në menyre makuteske (ëith unlimitedet greed) drejton qytetin e vendin në menyre te drejperdrejte. Oligarki financiare pa perfaqesim. Nje bande qe e obsesuar pas truallit te qendres se Tiranës vjedh e shkaterron pa asnje princip”, shkruan ajo.

diana ndrenika

NDIQE LIVE "PANORAMA TV"
© Panoramaplus.al