6 Tetor, 2022

Ngjyrat më trendi për veshjet tuaja në këtë sezon vjeshtë/dimër 2023 (Foto)


Tek vishnje në jeshile, duke kaluar nëpër nuancat më intensive të blusë, ja nuancat që do të na shoqërojnë në stinët e ardhshme. Dhe do të jenë të mira edhe për humorin.

Ngjyrat nude “deve”

Ngjyrat neutrale janë të përjetshme. Për dimrin e vjeshtës 2022-2023, veçanërisht ato më të ëmbla dhe të ndritshme do të jenë të forta. Deveja mbi të gjitha. Dhe nuk po i referohemi vetëm palltos, e cila natyrshëm kthehet të imponohet me sharmin e saj inox.

E kuqe e zjarrtë

E kuqe e zjarrtë, për të ndezur dhe ngrohur ditët më të ftohta. E kuqja “e pasionuar” si gjithmonë, por që tani zbulon – nëse është e nevojshme – edhe një shpirt të papritur.

 

E gjelbër

E gjelbërta është gjithashtu ndër ngjyrat e vjeshtës së dimrit 2023. Në nuancat e saj të ndezura, por edhe në ato që të kujtojnë natyrën: pra jeshile pylli, jeshile livadhore. E gjelbër ulliri gjithashtu.

Blu

Dhe pastaj është bluja, në versionet më klasike: blu e kaltër, blu e mesnatës, blu klasike. Ato janë gjithashtu më intensivet, në thelb të errëta, të përsosjes ekstreme.

Gri

Ekskursusin e ngjyrave të modës e mbyllim me një tjetër elegancë të lindur gjithmonë jeshile: gri. E cila është gjithashtu një nga nuancat neutrale par excellence. Dhe nëse është e vërtetë që përgjithësisht konsiderohet si një ngjyrë “serioze”, është gjithashtu e vërtetë që ky është sezoni i duhur për të nxjerrë në pah të gjithë potencialin e saj.

Burimi/ Psikologjia

 

NDIQE LIVE "PANORAMA TV"
© Panoramaplus.al