9 Dhjetor, 2017

Më thuaj se çfarë ngjyrë i ke sytë, të them se cili je!


Shpesh thuhet se se sytë janë pasqyrë e shpirtit dhe se psikologjikisht aftësia personale e njohjes së një personi mund të përkufizohet lehtë duke parë ngjyrën e syve. Kështu në këtë linjë po ju referohemi disa studimeve që kanë treguar tipare të karakterit për njerëzit në bazë të ngjyrës së syve.

Njerëzit me sy jeshilë kanë treguar se janë të qetë, por shumë inteligjentë.

Sytë e zinj kanë treguar se shprehin një karakter të fortë të njeriut dhe  janë të besueshëm.

Sytë e kaltër shprehin kthjelltësinë, e cila nënkupton romantizmin dhe tek femrat feminilitetin.

Ndërsa sytë kaf shprehin karakter këmbëngulës dhe kërkues ndaj vartësve, kjo për shkak të hijes së rëndë.

NDIQE LIVE "PANORAMA TV"
© Panoramaplus.al