28 Shtator, 2017

Këto janë “stilet” që femrave u garantojnë kënaqësinë maksimale


Femrat mendojnë për seks aq shpesh, sa për të mos thënë më shumë se meshkujt. Ato fantazojnë vazhdimisht dhe për kohë të gjatë. Këto fantazi të nxehta përfshijnë një nga pozicionet e seksit që femrat parapëlqejnë. Këto pozicione arrihen nëpërmjet një balancimi perfekt midis nivelit të vështirësisë dhe kënaqësisë maksimale.Couple making love

Me fjalë të tjera, këto pozicione seksuale femrat i gëzojnë si rezultat i kënaqësisë dhe nivelit të përpjekjes sa më të lehtë që duhet për reazilimin e një pozicioni. Por e dini se cilat janë pozicionet që i garantojnë më shumë kënaqësi:

“Vallëzim” në prehër

Shumicës së femrave i pëlqen të qëndrojnë sipër për një arsye të thjeshtë: I bën të ndjehen sikur janë në krye, dhe pushteti është gjithnjë një nxitës i mirë. Qëndrimi sipër nuk është i kuzuar me një stil të vetëm.

Zona e rehatisë

Më mirë i njohur si pozicioni misionar, zona e rehatisë është një pozicion që nuk duhet të neglizhohet.

Qëndrim ngjitur

Ky është një pozicion i lehtë për ju, dhe ka gjasa që të preket pika G e femrës dhe ajo të përjetojë orgazëm.

Stil qeni

Mund të surprizoheni kur të shikoni stilin e qenit si pjesë të listës, por është me të vërtetë një nga pozicionet seksuale që femrave u pëlqen më shumë.

NDIQE LIVE "PANORAMA TV"
© Panoramaplus.al